Абаодам Мини Парфем Нацртајте Кеси Свила Намирници Шминка Мал Партиски Накит Сатен Складирање Дисплеј Патување Стареење Корист Подарок Торбичка Дома Кесички Бон?
  • Неодамнешно

Абаодам Мини Парфем Нацртајте Кеси Свила Намирници Шминка Мал Партиски Накит Сатен Складирање Дисплеј Патување Стареење Корист Подарок Торбичка

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Свадба Корист Подарок Кеси : Погоден ЗА сам подарок кеси, бонбони кеси, чоколади кеси, кеси, и други добрите Торбичка со Врвки за накит : 6 парчиња Торбички За Накит За Пакување Со Врвки Торби За Подароци За Парфеми Букет Торби за Накит. Торби за Складирање накит : торбичката за врвки е совршена за складирање работи и организирање предмети. Торбичка За Подароци за накит : торбите за Врвки за Влечење ви одговараат за чување работи, не е лесно да ги изгубите или нив. Торбичка За Бонбони со врвки : овие кеси за врвки се преносливи и лесни, погодни за носење. Пакетот Вклучува 6 x Карактеристики на вреќи за влечење - Преносни и Лесни, лесни за носење и складирање, заштедуваат многу простор за Вас Случаи за Влечење За Повеќекратна Употреба. - Торбичката за складирање може ефикасно да ја игра функцијата на торба за складирање и да ја одржува содржината сатенска торба за врвки. - Погоден за користење дома, канцеларија,патување и патување итн., за чување на вашиот накит и мали предмети кесичка торба. - Големина : 7х9см/2, 76х3, 54ин, 9х12см/3, 54х4, 72ин, 12х16см/4, 72х6 Торба За Врвки за Накит. - и фина изработка, дизајнот на изгледот на торбата за складирање е едноставен и дарежлив торби за подароци со врвки.