8 компјутери Дијамантски сликарски крајбрежни страни со држач, DIY мандала крајбрежни занаети со пенкало за сликање со дијаманти за почетници, возрасни и детски мат?
  • Неодамнешно

8 компјутери Дијамантски сликарски крајбрежни страни со држач, DIY мандала крајбрежни занаети со пенкало за сликање со дијаманти за

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пакетот вклучува : Diamond Painting Coaster X 8, Holder Holder x 1, Chapten Diamond X 12, Clay Gloot x 1, Pen x 1, Diamond Sport x 1 8 kind of Mandala Models : The Diamond Painting Coaster Set е дизајниран со различни модели на мандала , погоден за повеќето возрасни, деца, почетници и квалификувани луѓе. Висок квалитет : Нашите дијаманти насликани крајбрежни брегови се изработени од висококвалитетно дрво со шема на мандела што нема лесно да се носат, да се скршат или да се деформираат, обезбедувајќи долгогодишна употреба. Силна адхезија, може цврсто да го залепи rynestone на прицврстувачот, а не лесно да се испадне. Лесно за работа : Овој комплет доаѓа со алатки за сликање со дијаманти што ви овозможува да завршите осум крајбрежни страни. Најпрво солзи го заштитниот филм на прицврстувачот, само пронајдете ги дијамантите што ви се потребни според бројот на прицврстувачот за да започнете да го правите. Исклучителни украси : Крајбрежните мандали се уникатни и убави украси што можат да се стават на маси за јадење, маси за кафе, клупи, автомобили и многу повеќе. Можете исто така да му дадете комплет за сликање на Coaster на loversубителите на занаетчиството или семејството и пријателите, тоа е посебен и значаен подарок. Пакетот вклучува : Diamond Painting Coaster X 8, Holder Holder x 1, Chapten Diamond X 12, Clay Gloot x 1, Pen x 1, Diamond Sport x 1. 8 kind of Mandala Models : The Diamond Painting Coaster Set е дизајниран со различни модели на мандала , погоден за повеќето возрасни, деца, почетници и квалификувани луѓе. Висок квалитет : Нашите дијаманти насликани крајбрежни брегови се изработени од висококвалитетно дрво со шема на мандела што нема лесно да се носат, да се скршат или да се деформираат, обезбедувајќи долгогодишна употреба. Силна адхезија, може цврсто да го залепи rynestone на прицврстувачот, а не лесно да се испадне. Лесно за работа : Овој комплет доаѓа со алатки за сликање со дијаманти што ви овозможува да завршите осум крајбрежни страни.