Cabilock 1pc Торба За Чување Долна Облека Патни Тоалети Контејнери Тоалет Пакување Коцки Чорапи И Организатор На Долна Облека Градник Зелен Полиестер Мултифункционале?
  • Неодамнешно

Cabilock 1pc Торба За Чување Долна Облека Патни Тоалети Контејнери Тоалет Пакување Коцки Чорапи И Организатор На Долна Облека Градник Зелен

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

полиестер ОРГАНИЗАТОР НА ПАТНИЧКИ ЧОРАПИ Ја прави вашата долна облека или други додатоци лесни за наоѓање и одржување на вашиот простор за живеење добро организиран. ТОРБИЧКА ЗА ДОЛНА ОБЛЕКА за ПАТУВАЊЕ Изработени од врвен материјал, безбеден и за терминска употреба. ТОРБИЧКА ЗА СКЛАДИРАЊЕ ГРАДНИК користи Прекрасен дизајн за домашна употреба. патувајте и чувајте ги вашите работи без прашина во плакарот. КУТИЈА ЗА СКЛАДИРАЊЕ ДОЛНА облека Ви дава задоволство да видите сѐ толку уредно и сѐ е лесно да се најде. ЧОРАПИ ОРГАНИЗАТОР КУТИЈА Кажете збогум на хаосот, чувајте уредно, зачувајте ситници што ги нема никаде. Список на пакети 1 карактеристики на торбичката за складирање х - главниот материјал е исклучително издржлив и организатори и складирање на облека за заштита на животната средина. - Материјал : Полиестерски Мрежи Контејнер За Складирање. - Одликувајќи се со повеќе прегради за да ги класифицирате вашите работи во различни категории Патна Тоалетна Торба. - Големина : 29, 00Х16, 00Х16, 00см/11, 40Х6, 29Х6, 29во Повеќенаменска Мрежна Торба. - Може да го користи за чување чорапи, вратоврски, шалови, градници, долна облека итн Торба За Складирање На Оддели. - Боја : светло зелена Торба За Складирање Градник.