Наводнување на наводнување на наводнување наводнување на наводнување на наводнувањето на млазницата 1/2 капчиња за прскање на вода за прскање на вода 3/4 адаптер за ?
  • Неодамнешно

Наводнување на наводнување на наводнување наводнување на наводнување на наводнувањето на млазницата 1/2 капчиња за прскање на вода за прскање на

DEN 210.88

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Многу погодно за наводнување на кондензирани растенија, погодни за наводнување на земјоделство, тревници и прскалки за градина Радиус на спреј : 0,9-1,2 метри. Име на производот : Крст микро распрскувач. Врска на млазницата Машка нишка 1/2 3/4, Отстранлив чистење, ефект против блокирање ,. Ефектот на атомизацијата е многу добар, може да заштеди вода, погодна за семејни цвеќиња, ладење во градина, е добар материјал за наводнување на градинарството. Многу погодно за наводнување на кондензирани растенија, погодни за наводнување на земјоделство, тревници и прскалки за градина. Радиус на спреј : 0,9-1,2 метри. Име на производот : Крст микро распрскувач. Врска на млазницата Машка нишка 1/2 3/4, Отстранлив чистење, ефект против блокирање ,. Ефектот на атомизацијата е многу добар, може да заштеди вода, погодна за семејни цвеќиња, ладење во градина, е добар материјал за наводнување на градинарството.