Vored отпадоци за домаќинства во затворено ѓубре може да профилира модерен минималистички стил спална соба дневна соба за отпадоци за отпадоци за отпадоци за отпадо?
  • Неодамнешно

Vored отпадоци за домаќинства во затворено ѓубре може да профилира модерен минималистички стил спална соба дневна соба за отпадоци за отпадоци

DEN 335.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Совршено големина за секоја голема семејна кујна, финишот во боја сè уште изгледа пријатно кога се користи во канцелариски простор Ова е збир на комбинации : Производите што ќе ги добиете вклучуваат : ѓубре конзерва x1, виси ashtray x1 и SOAP кутија во форма на S x1. Погледнете ја третата главна слика. Овој ѓубре може да стане изјава за личност со својата стилска и уникатна завршница, дизајнирана за подобрување на постојниот декор. Направено од висококвалитетни материјали, силни и лесни, така што лесно можете да ја преместите лименката за ѓубре без да се грижите за тоа да се пробие или да се крши брзо, што е многу погодно или долгорочно користење. Идеално решение за отпад за домови или работни места, лесен, тврд и лесен за чистење. Одлична канцеларија за отпадоци за клупи, лименки за отпадоци од бања и мали чекори за станбени кујни Име на производство : Материјал за отпадоци од отпадоци : Пластична Производ Боја : 6 бои, 2 големини, ве молиме, упатете се на слики на производи за разбирање на Производот : L : 10.4in*11in, s : 10in*9.6 Неплатливи сценарија : затворен, дневна соба, спална соба, канцеларија, трпезарија, училиште, итн. Поради различните агли на осветлување и стрелање, може да има мала хроматска аберација, ве молиме разберете.