Куки за дрвени Крпи-Комплет Од 2 Самолепливи Гроздобер Држач За Крпи Дрвени Решетки За Крпи Монтирани На Ѕид За Декор На Домот Во Бања И Кујна-Брзо Сушење, Намалувањ?
  • Неодамнешно

Куки за дрвени Крпи-Комплет Од 2 Самолепливи Гроздобер Држач За Крпи Дрвени Решетки За Крпи Монтирани На Ѕид За Декор На Домот Во Бања И

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ИНОВАТИВЕН ДРЖАЧ ЗА КРПИ ЗА БАЊА ОД ДРВО-Нашите монтирани дрвени држачи за крпи се изработени од природен орев со восочна завршница за навистина да ги истакнат природните бои на тврдото дрво Уникатен начин да го држите пешкирот на место додека ја елиминирате фрустрацијата предизвикана од честото Лизгање на Крпата и кинење на крпа поради остри или поточно лошо дизајнирани куки – толку лесно се прицврстува што дури и бебињата можат да ги користат без напор!. ПРЕМИУМ ДИЗАЈН : Стилска кука за крпи од дрво совршена за модерна кујна и бања, ви дава рафиниран софистициран изглед на домот со овие модерни рачно изработени ѕидни куки. Традиционална решетка за крпи во стилот на амиши оживува во модерното секојдневие. Користете ги овие или за закачување крпи за чај, крпи за раце, крпи за капење, миење облека или слично.Што го прави идеален за подарување и на пријатели, семејство или колеги. БРЗО СУШЕЊЕ И НАМАЛУВАЊЕ НА РАСТОТ НА БАКТЕРИИТЕ : главниот концепт на овој држач за крпи е мермерот што го држи пешкирот на игла. Оваа техника овозможува тежината на крпата да виси слободно, додека ја проветрува влагата заробена во крпата. Држачот овозможува повеќе воздух да тече низ целата крпа, предизвикувајќи да се исуши двапати побрзо отколку да користите класична решетка за крпи. ЗАШТЕДЕТЕ ПРОСТОР ВО ВАШАТА БАЊА! Овој држач за крпи ви овозможува да поставите повеќе закачалки и ефикасно да исушите повеќе крпи по употреба во бањата. Просечната решетка за крпи се движи помеѓу 18-36 инчи во должина, додека нашата е широка помалку од 1,5 инчи. Мерења : 5,1 "х 1,5" х 1,5 " /13х4х4 см. ЏИНМУРИ ВЕТУВАЊЕ ЗА ЗАДОВОЛСТВО : Секој детал од овој држач за дрвени крпи беше прецизно дизајниран да обезбеди долгогодишна употреба и декорација за вас и вашето семејство. Услугата и задоволството на клиентите се најважни за нас, доколку поради некоја причина сте несреќни или има дефект, ве молиме контактирајте не.