Tandycoco 1PC ID за чување торба за пасош за пасош за патувања со датотеки со мала торба Документот Домашни датотеки Организатор канцеларија за складирање на датотеки со ?
  • Неодамнешно

Tandycoco 1PC ID за чување торба за пасош за пасош за патувања со датотеки со мала торба Документот Домашни датотеки Организатор канцеларија

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Држач на документ : торба за складирање на датотеки со повеќе функции Тата за складирање : многу корисен организатор на датотеки за вас без разлика дали е во домот или канцеларијата. Преносно поле за датотеки : Преносно поле за датотеки. Организатор за заклучување на Zip : Погоден за употреба во домот и училиштето. Подлога за патни документи : Цврста структура, не е лесно да се пробие. Држач за складирање. Држач за складирање. Список на пакети 1 X Карактеристики на торбата за складирање на датотеки - Материјал : торбичка за документи за патување со крпа во Оксфорд. - Големина : околу 37.93inch држач на документи. - Многу корисен организатор на датотеки за вас без разлика дали е во торбичката за складирање на датотеки во домот или канцеларијата. - Торбата со датотеки е изработена од материјал, кој има торби за организатор на услуги за услуги. - Одлично за чување на вашата датотека, списание, периодичен труд, сертификат или друг организатор на фотографии со канцелариски документи.