КОНТЕЈНЕРИТЕ СО ДОИТОЛ Можат Со Капак Од Типот На Преса Канта За Ѓубре Гроздобер Корпа За Отпад Корпа За Отпадоци Корпа За Отпадоци За Домашни Канцелариски Бањи Пр?
  • Неодамнешно

КОНТЕЈНЕРИТЕ СО ДОИТОЛ Можат Со Капак Од Типот На Преса Канта За Ѓубре Гроздобер Корпа За Отпад Корпа За Отпадоци Корпа За Отпадоци

DEN 308.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

корпа за отпад - Фина изработка, издржлива и цврста, не е лесна за носење или кинење, заслужувате да ја имате корпа за отпад-Погодна За бањи, простории за перење, кујна, дневна соба, спална соба, канцеларија и многу повеќе. корпа за отпад - отворите за ѓубре се доволно големи за да го олеснат празнењето. Направено од материјал, ќе служи многу долго време. корпа за отпад-Едноставен двослоен дизајн заедно со мазна површина, слободно одговарајте на вашиот дом. корпа за отпад-Добри асистенти за живот, направете ја вашата животна средина поуредна и поубава. држач за складирање. држач за складирање. Опис Корпа За Отпадоци Со Капак Од Типот На Преса Канта За Ѓубре Гроздобер Корпа За Отпад Корпа За Отпадоци Корпа За Отпадоци За Домашни Бањи Бањи Во Прав Карактеристики-Материјал : АБС, ПП; - Боја : Бела; - Големина : 24. 1см; Пакет, Вклучувајќи 1 х Корпа За Отпадоци.