КИНГСТОН БОЛТ USB 3.0 Флеш Диск Меморија Стап За apple iPhone &засилувач; iPads со iOS 9.0+, Надворешни Проширување Меморија Складирање, DataTraveler Болт Дуо, Земете повеќе фотографии &?
  • Неодамнешно

КИНГСТОН БОЛТ USB 3.0 Флеш Диск Меморија Стап За apple iPhone &засилувач; iPads со iOS 9.0+, Надворешни Проширување Меморија Складирање, DataTraveler

DEN 559.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ослободете простор за Складирање на i Phone или i Pad - Автоматски направете резервна копија од ролната На Камерата Познат интерфејс-Снимајте фотографии со висока резолуција и 720p, 1080p или 4k видеа директно до Завртката. Камерата за Завртки изгледа и комуницира исто како вашиот i Phone или ipad камера. Пренослив - мал фактор на форма и вклучен гумен додаток за прстен за клучеви значи дека е лесно да се земе со вас и може да се користи со вашиот i Phone или i Pad во секое време. Едноставен дизајн на апликација-Завртката е лесна за употреба, едноставно приклучете ја и преземете ја апликацијата за да започнете. Дополнителен Капацитет-32gb/64 GB/128gb флеш диск за i Phone и i Pad. Ви дава надградба на складирање без да мора да го надградувате вашиот i Phone или i Pad. Apple MFi Сертифициран : Загарантиран да работи со сите уреди На Apple со Приклучок За Молња, вклучувајќи i Phone X / 8 / 8 Плус / 7 / 7 плус / 6s / 6 Плус / 5s / 5c / 5 / i Pad Pro / i Pad Air / i Pad mini / ipod touch. Гаранција и Поддршка - Завртката доаѓа со 2-годишна гаранција и Бесплатна техничка поддршка На Кингстон. Ова ви дава мир на умот кога ја користите Завртката со вашиот i Phone или i Pad. Болт сам по себе. Болт сам по себе. Живејте го моментот-не дозволувајте да останете без складирање да ве спречи да го фатите тој совршен момент. Кингстон Болт има молња конектор на едниот крај И ТИП А USB на другиот крај. Ова овозможува лесен пренос или фотографии и видеа од вашиот уред Со Јаболка.i Phone И i Pad Компатибилни-Завртката е лесен начин за проширување на просторот за складирање на вашиот i Phone или i Pad. Некои сметаат дека Тоа е Флеш-Уред на i Phone, Складирање на i Phone или Проширување На Меморијата на i Phone.Apple MFi Сертифициран - Загарантиран да работи со сите уреди На Apple со i OS 9.0+ И Молња конектор, вклучувајќи i Phone X / 8 / 8 Плус / 7 / 7 плус / 6s / 6s Плус / 6 / 6 плус / 5s / 5c / 5 / i Pad Pro / i Pad Air / i Pad mini / i Pod touch Easy за употреба - Едноставно вклучете го и преземете ја апликацијата За Завртки од Продавницата за Апликации**, а потоа направете резервна копија Вашиот Фотоапарат Се Тркалаат. Завртката ќе направи складирање на вашите фотографии и видеа на i Phone или i Pad без стрес. Со Завртката можете да фотографирате и видеа директно на уредот наместо да го користите вашиот iphone или ipad складирање. Функцијата на камерата може да снима видео во 720p, 1080p или 4 K. Сликите се зачувуваат директно на уредот кога е вклучен и апликацијата се користи. Функцијата на камерата на апликацијата Болт е толку слична на постојните i Phone и i Pad што нема да почувствувате потреба да научите како да користите сосема нова функција.