ЗЕНФУН 5 Спакувајте Црни Вгнездени Кутии За Подароци Со Капак За Подароци, Луксузна Кутија За Пакување Со 5 Големини Со Лакови Со Ленти и Обвивка За Подароци На Етик?
  • Неодамнешно

ЗЕНФУН 5 Спакувајте Црни Вгнездени Кутии За Подароци Со Капак За Подароци, Луксузна Кутија За Пакување Со 5 Големини Со Лакови

DEN 255.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Кутии За Подароци за Гнездење : комплет од 5 луксузни кутии за подароци за вашата опција да одговара на различни потреби Екстра голема кутија : 13.5"; Голема кутија : 11 "х 7.5"; Средна кутија : 7.1"; Мала кутија : 5.8"; Дополнителна мала кутија : 5. Издржлив Квалитет На Материјалот : нашите кутии за подароци се изработени од висококвалитетен картон, со сјајна завршница и уреден размавта, цврст, сигурен и издржлив. Тоа ќе обезбеди вашиот подарок да остане безбеден и безбеден. Нема потреба да Се Соберат : Претходно собрани крути црна кутија за подароци со лента. Нашите кутии за подароци се претходно собрани и може да се користат веднаш по приемот. Посилни и без брчки. Овие декоративни кутии се лесно еднократно и рециклираат, можат повторно да се користат како одличен простор. Прекрасен Дизајн : Секоја од кутиите за подароци ЗЕНФУН има убава лента и лак на врвот, а симпатична етикета е прикачена на лакот, на која пишува" Најубавата Љубов е љубовта на прв поглед."Значи, не треба да одвојувате премногу време за украсување на кутијата за подароци. Мултифункционални Кутии За Подароци : совршено пакување за подароци од мали до големи, Како Што Се Накит, козметика, бонбони, домашен декор, играчки, керамика, стакларија, дневни потреби, книги, дигитални производи и многу повеќе За Роденден, Туш За Бебиња, Ден На Мајката, Ден На Таткото, Божиќ, Свадба, ден на Вљубените, Домаќинство и така натаму.