ПОБРЗАЈТЕ Ноктите Уметност Точки Пенкало, 5 парчиња Двојно Завршена Ноктите Пенкало Ноктите Ноктите Четки Силиконски Главата Точки Пенкало Маникир За Ноктите Чет?
  • Неодамнешно

ПОБРЗАЈТЕ Ноктите Уметност Точки Пенкало, 5 парчиња Двојно Завршена Ноктите Пенкало Ноктите Ноктите Четки Силиконски Главата

DEN 1555.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пенкала За нокти Пенкалата Со точки за нокти се изработени од акрилна шипка за пенкало, мека силиконска и метална глава за пенкало, која лесно се чисти по употреба и може да се користи повеќекратно5 совети за силиконски четки, задоволете ги вашите различни потреби. ●Висококвалитетен Материјал Без Деформација И Без Корозија, Главата На Силиконската Четка не Е Лесна за Носење, Нема Апсорбира Боја, лак Или гел-лак што може Да Ја Контролира Употребата и Примената на Гел Отколку Подобро. Пенкалата За нокти Може да се користат за налепници за нокти, линија за цртање, фини детали, специјални обрасци, цвеќиња со точки или сликање. Може да се користи и за сликање глина. `+Широко Се Користи За цртање линии, фини детали, цвеќиња, итн.Создавање прекрасен шајка за долготрајни совети за искри нокти!Погоден за професионална употреба или домашна употреба. ①Идеален Подарок Тоа е совршен подарок за вашата девојка или семејство. Тие се добри предмети за луѓе кои сакаат уметност за нокти, совршен сет за уметност за нокти за салон или домашна употреба, најдобро за детално уметничко дело.