Angoily 8pcs пролеана, монтажа на работна сијалица од раката дрвена шест-повеќе не'рѓосувачки алатки челични куки гаражни лавици кујна, кора, црна, организатори на систе?
  • Неодамнешно

Angoily 8pcs пролеана, монтажа на работна сијалица од раката дрвена шест-повеќе не'рѓосувачки алатки челични куки гаражни лавици кујна,

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Куки за прикажување на полици за полици-различни прилики : Вие сте во можност да ги користите организаторите со повеќе плочи во најразлични прилики, како што се дома, кујна, канцеларија, гаража, работна површина, подрум, продавница за малопродажба, просторија за складирање, просторија за перење, дневна соба , бања, итн Додаток на Rack Rack-Зачувување на повеќе прстени за да се одржат многу рачни алатки, нема да заземат многу дополнителен простор. Куки за комунални услуги Peg Boad. PEGBOARD SCREWDRIVER ORGANIZERDesigned with load- bearing capacity, convenient to store screwdrivers, wrench tools, etc. SCREWDRIVER HOLDER【Simple Installation】You just simply clip over pegboard hook and lock into pegboard holes on each side, help the hook stay Цврсто на таблата без да се мачкам, не е потребна дополнителна помош за нокти. Држач на алатката Pegboard-Симпен за инсталирање : Треба едноставно да кликнете на куката за штипки и да ја заклучите во дупката на таблата со штипки, можете да му помогнете на куката да биде цврсто фиксирана на таблата без да се тресе, да не се потребни дополнителни нокти, потребни, потребни, не се потребни дополнителни нокти, И вие сте во можност да чувате дневни предмети по завршувањето. Куки за прикажување на полици за полици-различни прилики : Вие сте во можност да ги користите организаторите со повеќе плочи во најразлични прилики, како што се дома, кујна, канцеларија, гаража, работна површина, подрум, продавница за малопродажба, просторија за складирање, просторија за перење, дневна соба , бања, итн. Додаток на Rack Rack-Зачувување на повеќе прстени за да се одржат многу рачни алатки, нема да заземат многу дополнителен простор. Куки за комунални услуги Peg Boad. PEGBOARD SCREWDRIVER ORGANIZERDesigned with load- bearing capacity, convenient to store screwdrivers, wrench tools, etc. SCREWDRIVER HOLDER【Simple Installation】You just simply clip over pegboard hook and lock into pegboard holes on each side, help the hook stay Цврсто на таблата без да се мачкам, не е потребна дополнителна помош за нокти.