Creattop Караоке микрофон за деца, безжичен Bluetooth LED микрофон за пеење, преносен звучник за караоке микрофон, замрзнати играчки за девојчиња на возраст од 4-12 роденденск?
  • Неодамнешно

Creattop Караоке микрофон за деца, безжичен Bluetooth LED микрофон за пеење, преносен звучник за караоке микрофон, замрзнати играчки

DEN 159.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

♪ 【Мултифункционален микрофон】 Mic Qutr Bluetooth karaoke микрофон за деца направени со траен материјал за алуминиумска легура за да издржи падови, влијанија и паѓања Може да се користи како микрофон, Bluetooth звучник, рекордер, смешен менувач на глас и селфи -бленда. Прекрасен мини дома КТВ за музика што свири и пее во секое време. Специјално користете UL овластена батерија за да обезбедите безбедност на децата при полнење и користење. Овој безжичен микрофон е исто така сертифициран за да ги исполни официјалните стандарди за безбедност на играчките на CPC. ♪ 【Одличен стерео квалитетен звук】 караоке микрофон со 3 слоеви глава за филтрирање против бучава, што може ефикасно да го намали протокот на воздух и бучавата на ветерот произведен при пеење и мешање на прашина, без нарушување и анти-хаулинг! Со копчето за надградба и прилагодливо јачина на јачина на звук има погласен и почувствителен излез, а вграденото јасно аудио и живописно звук ефект може да ве натера да уживате во слушање и пеење во секое време и каде било. Совршено за пеење на КТВ, семејство и пријатели кои се собираат, патуваат, автомобил, итн. Можете да го изберете омилениот за да уживате во смешен глас ефект. Специјално дизајнираните динамични LED светла да трепкаат заедно со ритамот и да создадат совршена атмосфера за пеење за фестивали или забави, ве прави центар на шоуто во живо! Овозможување бесплатно пеење и носи повеќе забава и релаксација. ♪ 【Лесен за употреба и компатибилен】 Овој детски микрофон може да се поврзе преку Bluetooth, приклучокот за слушалки и TF -картичката за поддршка на Android, i OS, компјутер, лаптопи и најразлични апликации за пеење како што се You Tube, Facebook итн. Само треба да го поврзете вашиот телефон Со приклучокот за слушалки или Bluetooth, а потоа пребарувајте го името на Bluetooth 'MC18', кликнете за да бидете спарени и ќе се спари автоматски следниот пат.