Моретос 2 парчиња табела за креветчиња за јадење, бамбус лента за храна за појадок со преклопни нозе и рачки кои служат за кревет појадок јадење софа лаптоп биро за ?
  • Неодамнешно

Моретос 2 парчиња табела за креветчиња за јадење, бамбус лента за храна за појадок со преклопни нозе и рачки кои служат за кревет појадок

DEN 431.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Соодветна димензија : Овој комплет за послужавник за кревет содржи 2 пакувања фиоки Полето е 16,9 "L x 12.4 "H (преклопени нозе), и 16,9" L x 12.3 "W x 7,8" H (отворени нозе). Големината е совршена за прибор за јадење. Премиум материјал : Оваа послужавник за појадок е изработена од природен бамбус. Секоја послужавник е уникатен за вас. Материјалот е здрав, пријателски за животната средина, мазен, издржлив и здрав. Лесно за чистење : Оваа лента за кревет во бамбус може да се исчисти брзо со топла вода и едноставно да се избрише со влажна крпа. Не треба да трошите премногу време на нив. Практичен дизајн : послужавникот усвојува дизајн на преклопување на нозете, што го прави овој ТВ -послужавник повеќе преносен. Опкружените усни на послужавникот спречуваат да не паѓаат предмети. Рачките овозможуваат полесно транспорт на храна или други предмети.