BSTXQTY Мултифункционална реверзибилна приклучок за шрафцигер со шрафцигер сет со универзална флексибилна вратило што се користи за санирање на повеќето лаптопи, мо?
  • Неодамнешно

BSTXQTY Мултифункционална реверзибилна приклучок за шрафцигер со шрафцигер сет со универзална флексибилна вратило што се користи за санирање на

DEN 467.04

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Одличен материјал : Избор на висококвалитетен челик, тврда текстура, отпорен на абење и издржлив, долг животен век Разумен дизајн : Ергономска рачка, надвор од покриена со силиконски силикон, заштеда на труд, не е лесна за замор, подобрување на ефикасноста на работата и опремена со универзална флексибилна вратило, лесен за употреба во вселената. Функција за дегестирање : Магнетизаторот може да го магнетизира или да го дегира шрафцирот според вашите потреби. Широка апликација : Различни различни модели на парчиња шрафцигер може да се користат за санирање на повеќето лаптопи, мобилни телефони, конзоли за игри и други електронски производи за да одговараат на вашите различни потреби. Услуга за клиенти : Довербата на клиентите е стандард за вредност на нашата марка. Ако имате какви било проблеми со производите што ги добивте, ве молиме контактирајте не и ние ќе ви обезбедиме помош за решавање проблеми, замена на производи или поврат што е можно поскоро, благодарам. Одличен материјал : Избор на висококвалитетен челик, тврда текстура, отпорен на абење и издржлив, долг животен век. Разумен дизајн : Ергономска рачка, надвор од покриена со силиконски силикон, заштеда на труд, не е лесна за замор, подобрување на ефикасноста на работата и опремена со универзална флексибилна вратило, лесен за употреба во вселената. Функција за дегестирање : Магнетизаторот може да го магнетизира или да го дегира шрафцирот според вашите потреби. Широка апликација : Различни различни модели на парчиња шрафцигер може да се користат за санирање на повеќето лаптопи, мобилни телефони, конзоли за игри и други електронски производи за да одговараат на вашите различни потреби. Услуга за клиенти : Довербата на клиентите е стандард за вредност на нашата марка.

Condition:
Brand NewMaterial
 Package List:
24 x Bits6 x Sockets1 x Ratchet Handle1 x Extension Rod1 x Universal Flexible Shaft1 x Magnetizer 1 x Plastic Box