Цвеќиња налепници за нокти 3Д само лепило пролетно лето цветања на ноктите шарени цветни нокти за дизајн на нокти налепници за жени за жени девојки маникир декорац?
  • Неодамнешно

Цвеќиња налепници за нокти 3Д само лепило пролетно лето цветања на ноктите шарени цветни нокти за дизајн на нокти налепници за жени за

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Налепници за цвеќиња за нокти : getе добиете 12 листови налепници за нокти во форма на цвеќиња, кои можат да ги исполнат вашите барања за уметности за нокти на цветната шема DIY NAIL ART : 3 D налепници за уметност со цвеќиња, ве прават поелегантни. Можете да дизајнирате различни стилови на уметност на ноктите, со sequins, rhinestones, итн., За да ја задоволите вашата богата имагинација на ноктите уметност DIY и да создадете свој стил на уметност за нокти. Безбеден материјал : Цветните декорации за нокти се изработени од безбедни и еколошки материјали, безбедни и нетоксични, многу погодни за домашни салони и салони за нокти. Лесен за употреба : Само користете пинцети за да ја откините налепницата за самолепливи нокти и да ја залепите оваа декларација на ноктите или акрилните нокти, можете да користите и горниот капут за да го покриете за да ја направите убавата налепница подолготрајна.