Неродеко Надворешни Играчки Надвор Играчки 3-Ниво Преклопна Облека Решетка За Сушење Ветроупорна Преклоплива Крпа Фен Склоплива Висечка Решетка За Перење за Џемп?
  • Неодамнешно

Неродеко Надворешни Играчки Надвор Играчки 3-Ниво Преклопна Облека Решетка За Сушење Ветроупорна Преклоплива Крпа Фен Склоплива

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? ВИСИ МРЕЖА ФЕН ; рамен решетката за сушење и 360 степени ротирачки фен овозможува лесен и удобен пристап Може да се користи надвор како решетка за сушење балкон или внатре како лавици за сушење алишта за сушење алишта . Таа има кука со ветробранска брава за случајно паѓање или дување. ? РЕШЕТКА ЗА СУШЕЊЕ ЏЕМПЕР : може да се користи како пренослив фен за облека или бидејќи е преклоплив до мал кружен пакет со радиус од 10 инчи, сепак има 3 нивоа за вашите потреби. ? ВИСЕЧКА ТРЕВНА СУВА МРЕЖА ; лесен и практичен, и уникатен, може да ви помогне да чувате и сушите. Можете да го користите за сушење долна облека, градници, чорапи, играчки итн. Оваа решетка за сушење облека е многу практична. ? ВИСИ ФЕН ЗА БИЛКИ ; формата на мрежната корпа може подобро да ви помогне да ја зачувате облеката и нив од лесно паѓање додека се сушите. ? НЕТО МРЕЖА за ; Направено Со одлична изработка, не е лесно да се искине или оштети. Оваа решетка за сушење облека е многу издржлива корпа за облека. Описовој производ е решетка за сушење облека изработена од најлонски материјали. Има разумен дизајн и практични функции, што може подобро да ви помогне да ја чувате облеката за сушење и да ви донесе погодност. Направен е со извонредна изработка, има одлична издржливост и може да ви служи долго време. Тоа ќе биде добар избор за вашата домашна корпа за облека.