Комплет Шишиња Со Спреј За Чаршафи За Фен, Диспензер За Омекнувач На Декор На Фарма За Организација И Складирање На Простории За Перење, 2 Пакувања Шишиња Со Спреј З?
  • Неодамнешно

Комплет Шишиња Со Спреј За Чаршафи За Фен, Диспензер За Омекнувач На Декор На Фарма За Организација И Складирање На Простории За

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

КОМПЛЕТ ЗА ОРГАНИЗАЦИЈА ЗА ЗАШТЕДА на ТРОШОЦИ За ПЕРЕЊЕ - Дојдете со метална кутија за складирање со капак и шише со магла со 2 пакувања, нашиот симпатичен комплет за декор за детергент за перење ви дава две организации за перење и алатки за складирање, заштедувајќи ви време, стрес и пари НАДГРАДЕТЕ ГО ДЕКОРОТ на ВАШАТА СОБА за ПЕРЕЊЕ - со модерно и софистицирано лого отпечатено на елегантен метален сад за складирање, комплементарни со стилски црно-бели шишиња со спреј за полнење, нашиот комплет додатоци за перење соби се вклопува во секој декор во просторијата за перење, како што е модерна, рустикална тема за декор на фарма. ПРАКТИЧЕН ОРГАНИЗАТОР НА ПЕРАЛНА-завршете ги алиштата без проблеми? Нашиот диспензер за фен со капак ги одржува вашите листови за омекнувач свежи и мирисаат прекрасно без губење на мирисот. Никогаш повеќе не копајте за кутијата со чаршафи за сушење или топчиња за сушење на денот за перење. ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ - нашите контејнери за перење за организирање се одличен заштедувач на простор. Не само што е одлично како сад за фен, можете да ги чувате сите ваши додатоци за перење, како што се мешунки за детергент, иглички за облека или изгубени чорапи. Двете шишиња со шприц се исто така разноврсни. Можете да ги наполните со раствори за отстранување дамки или сите наменски средства за чистење. ВИСОК КВАЛИТЕТ - нашата метална корпа за фен е цврста и може да се прилагоди на влажната средина.