PDGJG Стапчиња За Јадење Решетката Ѕид Монтирани Стапчиња За Јадење Цевка Мозоци Стапчиња За Јадење Кафез Решетката За Домаќинство Стапчиња За Јадење Кошница Кујна ?
  • Неодамнешно

PDGJG Стапчиња За Јадење Решетката Ѕид Монтирани Стапчиња За Јадење Цевка Мозоци Стапчиња За Јадење Кафез Решетката За Домаќинство

DEN 4667.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Големина : Околу 31,4*8*6см/12 Користење на висококвалитетни материјали, издржливи, нетоксични и безопасни. Ergономскиот дизајн е лесен за употреба, заштедува време и енергија и ја подобрува ефикасноста на работата. Висококвалитетни материјали, дебели и цврсти, удобни на допир, уредни рабови. Избраните материјали се лесни за чистење, добро дизајнирани и удобни. Карактеристика : Големина : Околу 31,4*8*6см/12.Користење на висококвалитетни материјали, издржливи, нетоксични и безопасни.Ergономскиот дизајн е лесен за употреба, заштедува време и енергија и ја подобрува ефикасноста на работата.Висококвалитетни материјали, дебели и цврсти, удобни на допир, уредни рабови.Избраните материјали се лесни за чистење, добро дизајнирани и удобни.Забелешки : поради разликата во поставувањето на светлината и екранот, бојата на предметот може да биде малку поинаква од сликите.