УС Симпатична Детска Соба Завеса За Затемнување Со Приврзок За Пони, Топлинско Изолирани Завеси За Принцеза Со Прозорци Со Врв За Спална соба 350х270см 22.10.22 )
  • Неодамнешно

УС Симпатична Детска Соба Завеса За Затемнување Со Приврзок За Пони, Топлинско Изолирани Завеси За Принцеза Со Прозорци Со Врв За Спална

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Широко Се Користи За Спална Соба,Дневна Соба,Двор,Делител На Простории, Функционален И МодеренДодека Сеуште Имате Врвни Перформанси За Заштеда На Енергија И Намалување На Бучавата,Создадете Воздушна И Дише Слатка Семејна Сцена. Создава Изолациона Бариера за заштеда на Енергија Од Топлина и Студ,Одржувајќи Ја Просторијата Поладна Во Лето и Потопла Во Зима.Додека Сеуште Ви Помага Да Заштедите Пари За Греење И Ладење На Вашиот Дом.Заштита На Приватноста. Розова И Сива Крпеница Памучни Завеси Со Слатки Приврзоци За Пони На Рабовите,Слатки Мали Кукли Со Невини Бои,Не Само Завеса За Затемнување,Туку И Совршена Декорација На Бебешка Соба. Блок Завесите Се Доволно Дебели За Целосно Да Ја Блокираат Сончевата Светлина И Ув Зраците.Заштитете Ја Вашата Приватност Во Затворен Простор. Овие Завеси За Затемнување На Просторијата Ви Овозможуваат Вистинска Темна Средина За Спиење Дури И За Време На Светлиот Сончев Ден.Ве Прави Полни Со Енергија Секој Ден.Совршен За Соба За Бебиња И Работник Во Ноќна Смена. Широко Се Користи За Спална Соба,Дневна Соба,Двор,Делител На Простории, Функционален И Модерен.Додека Сеуште Имате Врвни Перформанси За Заштеда На Енергија И Намалување На Бучавата,Создадете Воздушна И Дише Слатка Семејна Сцена. Создава Изолациона Бариера за заштеда на Енергија Од Топлина и Студ,Одржувајќи Ја Просторијата Поладна Во Лето и Потопла Во Зима.Додека Сеуште Ви Помага Да Заштедите Пари За Греење И Ладење На Вашиот Дом.Заштита На Приватноста. Розова И Сива Крпеница Памучни Завеси Со Слатки Приврзоци За Пони На Рабовите,Слатки Мали Кукли Со Невини Бои,Не Само Завеса За Затемнување,Туку И Совршена Декорација На Бебешка Соба.

Material:
Cotton
The Package Includes:
1*Kidsroom Blackout Curtains