СОЛУСТ Беџ ЈАЖЕ УСБ Јаже 2 парчиња Ремени За Рачен Зглоб Прилагодлив Рачен Ремен За Брзо Ослободување Со Конектор ЗА Бесконечна Камера DSLR Ленти За Значки Ремен За Р?
  • Неодамнешно

СОЛУСТ Беџ ЈАЖЕ УСБ Јаже 2 парчиња Ремени За Рачен Зглоб Прилагодлив Рачен Ремен За Брзо Ослободување Со Конектор ЗА Бесконечна Камера

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Модерен изглед, удобен и лесен, заштеда на простор, лесен за ставање во секој џеб Нема дополнително оптоварување на вашиот зглоб и рака, а ременот на рачниот зглоб на раката на камерата може лесно да се прилагоди за да одговара на вашиот зглоб. Ременот на камерата може да се користи како јаже за бегство во итен случај. Овој ремен за камера е многу погоден за машки и женски фотографи. Можете исто така да врзете акциона камера, телескоп, шише со вода, далечина, фенерче или друг уред на вашиот зглоб со ремен. Опис оваа лента за зглоб на камерата е изработена од врвен материјал, кој може да издржи долготрајна употреба. Карактеристики нерѓосувачки челик, полиестер и полипропиленски материјал, кој има висока издржливост, не е лесно да се деформира. Фината изработка, обезбедува практичност. Карактеристики-Боја : Црна.- Материјал : нерѓосувачки челик+ полиестер+ полипропилен.