Шкурц Индивидуален Држач За Нож Држач За Вентилационен Нож Држач За Нож За Нерѓосувачки Челик Универзални Ножици Керамички Нож Блок Држач За Нож За Кујнски Багажн?
  • Неодамнешно

Шкурц Индивидуален Држач За Нож Држач За Вентилационен Нож Држач За Нож За Нерѓосувачки Челик Универзални Ножици Керамички Нож Блок Држач За

DEN 4016.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Изработен од нерѓосувачки челик, цврст, издржлив, против ' рѓа со обезбедување силно држење Овој шуплив организатор на држачот за ножеви е дизајниран што е можно повеќе вентилиран за брзо сушење на ножевите. Куки на страна за лесно собирање ножици, отворачи за шишиња, лажици итн. Мултифункционален кујнски нож за складирање, може да складира околу 6-12 ножеви. Одговара на многу ножеви. Складирањето и организирањето ножеви со нашиот универзален блок за кујнски нож може да ја одржува вашата кујна уредна и уредна. Исто така, го прави нивното лизгање внатре и надвор понепречено.Материјал : Нерѓосувачки Челик Тежина : 0,8 кгсајз : 25 х 10 х 20 см број на дупки : 6 дупки изработени од нерѓосувачки челик, цврсти, издржливи, против ' рѓа со обезбедување силно држење.Овој шуплив организатор на држачот за ножеви е дизајниран што е можно повеќе вентилиран за брзо сушење на ножевите.Помага да се ослободат простори од вашата кујна, како и да се чуваат приборот при рака.