ДОИТУЛ Стомак Тркалезна Корпа За Растенија Декоративна Со Рачки Стареење Зумбул Вештачки Корпи Канцеларија Морска Трева Вода Намирници Организатор За Перење Држ?
  • Неодамнешно

ДОИТУЛ Стомак Тркалезна Корпа За Растенија Декоративна Со Рачки Стареење Зумбул Вештачки Корпи Канцеларија Морска Трева Вода Намирници

DEN 289.76

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

пластика Плетена Корпа Од Морска Трева : Рустикален ткаен стил, поприроден и попривлечен, оваа корпа за складирање природно чувство за куќата. ТРКАЛЕЗНИ ПЛЕТЕНИ КОРПИ : Погодни За украсување на домот, дневна соба, спална соба, хотел, продавница за цвеќиња и повеќе места за употреба. Корпа за сушено Цвеќе : корпата за Цвеќе може да се стави во дневна соба, спална соба, канцеларија итн., дизајнот на рачката го олеснува земањето. Кошница за Складирање на цвеќе : дизајн На Рачка, пренослив, може да се стави во вашата дневна соба, спална соба и така натаму, како украс за дома. Ткаена Корпа За Стомак : не е совршена рурална корпа за цвеќиња, туку и контејнер за складирање за сарафани, многу мулти-. Пакет Листа 1 х Цветна корпа Карактеристики-Боја : Како што Е Прикажано пренослива ткаена корпа-Мултифункционална, не совршена корпа за цветни аранжмани, туку и корпа за складирање за многу мулти - корпа за сарафани. - Цветната корпа може да се стави во дневната соба, спалната соба, канцеларијата итн., дизајнот на рачката го олеснува земањето корпа за складирање цвеќиња. - Рустикален ткаен стил, поприроден и попривлечен, оваа корпа за складирање природно чувство за куќатаtsан саксии.