Абаодам 2 пар за велосипедски рачки за велосипеди зафаќа алуминиум легура за велосипеди за заклучување на заклучување на приклучоците на приклучоците за приклучо?
  • Неодамнешно

Абаодам 2 пар за велосипедски рачки за велосипеди зафаќа алуминиум легура за велосипеди за заклучување на заклучување на приклучоците

DEN 1542.40

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Направено од материјал со висок степен, издржлив во употреба Затегнете ја завртката за да направите пластична вметнување да се прошири за да ја приклучите рачката. Лесен и издржлив. Издржлив крај на рачката на легурата со монтирање на внатрешноста на шипката. Замена за крајни приклучоци. Направено од материјал со висок степен, издржлив во употреба. Затегнете ја завртката за да направите пластична вметнување да се прошири за да ја приклучите рачката. Лесен и издржлив. Издржлив крај на рачката на легурата со монтирање на внатрешноста на шипката. Замена за крајни приклучоци. Опис Дали барате професионална, прифатлива капа за рачка? Дали сте во потрага по цврста, алатка што може да направи повеќе работни места одеднаш? Ако да, не гледајте повеќе! Нашата професионална рачка мора да ви ги задоволи потребите. Еден од најдобрите избори за вас.Фајди- Боја : црвена.- Големина : 6 x 2.- Материјал : алуминиумска легура.