Комплет За Капчиња Лапу За Почетници-3 парчиња Самовили, Комплет За Почетници Со Капчиња За Почетници За Возрасни Почетници, Комплет За Плетење Со Капчиња Со Чекор-?
  • Неодамнешно

Комплет За Капчиња Лапу За Почетници-3 парчиња Самовили, Комплет За Почетници Со Капчиња За Почетници За Возрасни Почетници, Комплет За Плетење

DEN 479.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[МАТЕРИЈАЛИ] : овој комплет за капчиња за почетници обезбедува се што ви треба за да започнете – со детални видео упатства, ќе имате комплет за стартување со капчиња со конци и игли за да создадете шарени животни или самостојни приврзоци [ 3 БОИ] : овој комплет за капчиња за почетници содржи 3 светли бои-жолта, портокалова и виолетова – што можете да ги користите за да направите забавни и уникатни подароци за вашите пријатели и семејство. [ ЛЕСНО ЗА СЛЕДЕЊЕ ИНСТРУКЦИИ] : Деталните дијаграми се вклучени во комплетот за капчиња за почетници за да ви помогнат на патот – правејќи го започнувањето со хеклање лесно!. [ЗА ПОЧЕТНИЦИ] : овој комплет за капчиња за почетници е погоден за оние што штотуку започнуваат. Бидете креативни и дизајнирајте свои шарени животни. [САМОСТОЈНИ ОРНАМЕНТИ] : Совршен За Оние кои сакаат да направат подароци за специјални прилики или штотуку започнуваат со своето патување со капчиња - овој комплет за капчиња за почетници е токму она што ви треба!.