Тркалезна Подлога За Медитација / Кружен Тепих За Јога, Густа Гумена Подлога Што Не Се Лизга,Тепих Што Не се лизга Е Погоден За Вежбање Во Затворени Простории На Отв?
  • Неодамнешно

Тркалезна Подлога За Медитација / Кружен Тепих За Јога, Густа Гумена Подлога Што Не Се Лизга,Тепих Што Не се лизга Е Погоден

DEN 790.24

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Извонредно извршување- - - - пластични точки што не се лизгаат, уредна граница, висока апсорпција на вода, добра пропустливост на воздухот и издржливост Мека допир рачна мешана ткаенина, мека и удобна, универзален тепих, јога мат во текот на целата година. Големина : 80см / 31.50 инчи, 100см / 39.37 инчи, 140см/55. Совршен подарок - - - - овој мек и удобен тепих не е погоден само за детски игри, женска јога, интензивно читање, туку и добар избор за подароци, роденденски подароци, па дури и дневни подароци. Разновидниот тепих е мултифункционален погоден за семејството, во дневната соба, во просторијата за игри, во спалната соба, на аголот на kindergarten.It е задолжителна декорација на куќата поставена веднаш до софа, под, стол, масичка за кафе, трпезариска маса или кревет. Персонализација прилагодување; тоа ве прави уникатни и modern.Be внимавајте, не бидете тажни ако не го најдете она што ви се допаѓа.Одвојте време да ја обиколите нашата продавница и ќе добиете нешто неочекувано.Големина : 80см / 31.50 инчи, 100см / 39.37 инчи, 140см/55.Применлив простор : дневна соба процес : Ткаени теписи;аграва;машинско пакување : 1 тепих : овој производ се продава само на тепих, сликата не вклучува други производи.