Светла за череп за скелети за Ноќта на вештерките со батерии со хорор светла за Ноќта на вештерките, светлата на черепот и черепот за забава за Ноќта на вештерките, ?
  • Неодамнешно

Светла за череп за скелети за Ноќта на вештерките со батерии со хорор светла за Ноќта на вештерките, светлата на черепот и черепот

DEN 302.40

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Висок квалитет】 Светилката за череп за Ноќта на вештерките е изработена од смола, убава, силна, стабилна, убава и издржлива, многу кул и ретро Има добри електрични изолациони својства и добри електрични изолациски својства. 【Водоотпорен дизајн】 Светлината на черепот за Ноќта на вештерките е изработена од расипана и водоотпорна пластика, што може да издржи екстремен дожд, ветер или влажно време. Светла на черепот за Ноќта на вештерките кога едната сијалица ќе излезе, другите светилки нема да бидат засегнати. 【Реален изглед】 Светилката за череп за Ноќта на вештерките има многу реален изглед и фино изработка. Тоа е задолжително за додатоци за Ноќта на вештерките. Создава уникатна и застрашувачка и реална атмосфера за фестивалот, претставува прекрасна Ноќта на вештерките и создава застрашувачка атмосфера за секоја пригода. 【Лесно за инсталирање】 Светилката за череп за Ноќта на вештерките со сандалово дрво е лесна за инсталирање, ставете го сандаловото дрво во черепот, светлината ќе пуши кога ќе се вклучи, што може да создаде гаден хорор атмосфера на Ноќта на вештерките. 【Декорација на Ноќта на вештерките】 Светлата на черепот за Ноќта на вештерките се специјално дизајнирани за Ноќта на вештерките да ја осветлат патеката во дворот. Совршено за употреба во ресторани или мали бизниси, доаѓа со одвојлив скелет, светла за Ноќта на вештерките, реквизити на шега, реквизити на косплеј, Божиќ, карневал и многу повеќе!. 【Висок квалитет】 Светилката за череп за Ноќта на вештерките е изработена од смола, убава, силна, стабилна, убава и издржлива, многу кул и ретро. Има добри електрични изолациони својства и добри електрични изолациски својства. 【Водоотпорен дизајн】 Светлината на черепот за Ноќта на вештерките е изработена од расипана и водоотпорна пластика, што може да издржи екстремен дожд, ветер или влажно време. Светла на черепот за Ноќта на вештерките кога едната сијалица ќе излезе, другите светилки нема да бидат засегнати. 【Реален изглед】 Светилката за череп за Ноќта на вештерките има многу реален изглед и фино изработка. Тоа е задолжително за додатоци за Ноќта на вештерките. Создава уникатна и застрашувачка и реална атмосфера за фестивалот, претставува прекрасна Ноќта на вештерките и создава застрашувачка атмосфера за секоја пригода.