Алаза Ноќта На Вештерките Череп Од Тиква Екстра Голема Торба За Складирање Торба За Перење За Заштеда На Простор Утешител За Постелнина Багаж За Облека За Облека О?
  • Неодамнешно

Алаза Ноќта На Вештерките Череп Од Тиква Екстра Голема Торба За Складирање Торба За Перење За Заштеда На Простор Утешител За Постелнина

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Влакна Усвоен Висококвалитетен Коскен Најлон, многу цврст и издржлив за употреба. Може да се користи и како патнички товарни торби. Голем Капацитет, совршен за чување јоргани, чаршафи, ќебиња, утешители, постелнини, облека, алишта, играчки, перници итн. и чувајте ги уредни и организирани. Цврста рачка со силна цврстина на лежиштето,Погодна за носење; Склопувачки за лесно складирање. Ултра лесен, затворање На Патент, правејќи ја облеката и додатоците да избегнуваат молци и прашина. Големина : 27, 6х19, 7х11 инчи;Соодветна гардероба, гардероба и организација на ковчегот на капачето за облека;Со Две Ремени за Рамо, може да се користи и како торба за патнички багаж. Усвоен Висококвалитетен Коскен Најлон, многу цврст и издржлив за употреба. Може да се користи и како патнички товарни торби. Голем Капацитет, совршен за чување јоргани, чаршафи, ќебиња, утешители, постелнини, облека, алишта, играчки, перници итн. и чувајте ги уредни и организирани. Цврста рачка со силна цврстина на лежиштето,Погодна за носење; Склопувачки за лесно складирање. Ултра лесен, затворање На Патент, правејќи ја облеката и додатоците да избегнуваат молци и прашина. Големина : 27, 6х19, 7х11 инчи;Соодветна гардероба, гардероба и организација на ковчегот на капачето за облека;Со Две Ремени за Рамо, може да се користи и како торба за патнички багаж.