АПКОХ 15 парчиња Вилушки За Мезе Закуски Маслинови Копја Обликуваат Еднократно Сиво Црни Избори За Десерт Салата Чепкалки За Заби Мартини Нерѓосувачки Торта Вилуш?
  • Неодамнешно

АПКОХ 15 парчиња Вилушки За Мезе Закуски Маслинови Копја Обликуваат Еднократно Сиво Црни Избори За Десерт Салата Чепкалки За Заби Мартини

DEN 319.52

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Маслинки : Изработени од нерѓосувачки челик, безбедни за вашето семејство и долготрајни Метална Овошна Вилушка : совршен додаток за секоја забава. Стап За Овошје во креативна Форма : Погоден За користење во бар, кафуле, летна забава на плажа, хотел, дома или други разни забави. Калај од Нерѓосувачки Челик : мешавина од копја за коктели, доаѓа со доживотно носење череп со висока капа, череп со едно око, носење череп за слушалки, носење обичен череп за капа, носење очила врвови на черепот. Стап за Мешање кафе : може да се користи и како смешни избори за предјадење, берење овошје, избор на храна за забави, берење кекси, итн. Список на пакети 5 х Карактеристики на овошна вилушка-Големина : Околу 11 х 2 х 0,5 см. - Малите вилушки за салата се со цврста конструкција, без груби рабови . - Изработен од нерѓосувачки челик, безбеден за вашето семејство и долготраен. - Може да се користи и како смешни избори за предјадење, берење овошје, избор на храна за забави, берење кекси, итн. - Стилските садови можат да ги подигнат секојдневните оброци во убаво искуство за јадење.