Случај за 2021 Година Ново Издание На Потпис На Поттикне Хартија И Поттикне Хартија Бела 11-Та Генерација Покријте Со Држач/Ремен За Раце И Автоматско Спиење/Будење, М?
  • Неодамнешно

Случај за 2021 Година Ново Издание На Потпис На Поттикне Хартија И Поттикне Хартија Бела 11-Та Генерација Покријте Со Држач/Ремен

DEN 1276.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Прецизни исечоци+ : Прецизна положба на дупката, совршено одговара на спецификациите на производот и локацијата за полнење,целосен пристап до сите контроли и карактеристики ●Автоматско Спиење/Будење ● куќиштето за паметни телефони поддржува автоматско будење или заспивање на поттикнувањето кога ќе го отворите или затворите капакот. Интегрираните магнети апсорбираат силно и го одржуваат уредот безбедно затворен. ●Тенок Лесен Q : Тенок и лесен дизајн не додава најголем дел на поттикне, можете да го носите случајот со твое секој пат и насекаде. поттикне случај нудат твое целосна заштита на телото од случајни шокови, капки и гребнатини. ●ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН МАТЕРИЈАЛ●висококвалитетен материјал асофт и издржлив, обезбедува заштита за предниот и задниот дел на Вашиот Поттикне е-читач од отпечатоци од прсти, шокови, испакнатини и гребнатини. ●Сеопфатна Заштита● : куќиштето се стега околу вашето тело, давајќи ви одлична сеопфатна водоотпорна заштита. Се спротивставува на гребнатини, дамки, истури и нечистотија, но сепак ви дава лесен пристап до сите порти и копчиња. Засилување на аголот, амортизирање кога ќе падне на земја, поефикасно го штити вашиот уред. ? Материјал : Изработен од висококвалитетни, издржливи материјали за да обезбеди максимална заштита за вашиот Уред За Поттикнување. ?Тежина : лесен и тенок дизајн, додавајќи минимален волумен на вашиот Уред За Поттикнување, што го олеснува носењето и држењето. ?● Лесна Инсталација : Дизајнирана За лесна инсталација и отстранување, што ви овозможува брзо и без напор да ја облечете или соблечете кутијата За Поттикнување по потреба.