КСИНВУ Цевка Фитинг Матични Мета Конектор Од Притисни За Поврзување На Пластични Брзи Фитинзи ЗА РОДИ Систем(10 ПАРЧИЊА, Т-Тип)
  • Неодамнешно

КСИНВУ Цевка Фитинг Матични Мета Конектор Од Притисни За Поврзување На Пластични Брзи Фитинзи ЗА РОДИ Систем(10 ПАРЧИЊА, Т-Тип)

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Матични маици за поврзување на две цевки или фитинзи под агол Притиснете за поврзување фитинг се поврзува со цевки или цевки на едниот крај и има конектор за стебло на другиот крај. Производите се направени од безбедни, нетоксични материјали тестирани од СГС. Нашите брзи фитинзи се широко користени во прочистување на водата,системот за храна/пијалоци. Не се потребни алатки, Работи со бакарна или пластична цевка, Обезбедува трајна/отстранлива врска отпорна на истекување. Универзална Стандардна Големина - одговара на стандардните излези За брзо поврзување од 1/4" Едноставно Чиста-Чувајте ја водата чиста, без мирис и без вкус со користење на 101% манометар за храна за Која било Апликација - Користете Со Системи За Обратна Осмоза, АТО, Машина За Кафе, Ладилник За Вода, Р., Систем За Филтрирање На Вода, Производител На Мраз, Чилер, Комплет За Фрижидер, Прочистувачи И Многу Повеќе. Тестираниот дизајн им овозможува на корисниците да се поврзат и исклучат брзо и лесно без потреба од други алатки.