Пластична Колба за Крстарење, Скриена И Еднократно Сок Од Тркач На Рум, Отпорна На Истекување, Прикрадни Кеси За Пијалоци За Патување, Најдобра Идеја За Транспорт Н?
  • Неодамнешно

Пластична Колба за Крстарење, Скриена И Еднократно Сок Од Тркач На Рум, Отпорна На Истекување, Прикрадни Кеси За Пијалоци За Патување, Најдобра

DEN 159.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Заштеда на пари-Наполнете ја Колбата 80% полна со пијалок, извадете воздух, ставете ја во куфер, незабележлива од Скенерите на Х-зраци Заштеда на простор-Наместо да се грижите Дали фрижидерот За Автомобили е премногу мал за да собере пијалоци, наполнете ги пијалоците во колба и Фрижидерот за Автомобили може да содржи повеќе пијалоци за Крстарење. Безбеден материјал-колбата е изработена од материјал без БПА, Отпорен на Мирис и Доказ за истекување. Комплетот за колба доаѓа со инка за да можете лесно да ја наполните колбата. Доколку има проблеми со производот,ве молиме контактирајте не без двоумење.Ние ќе одговориме во рок од 24 часа. Кога одите на места и едноставно не сакате да носите цело шише пијалоци.Нашата пластична колба е најдобрата идеја за вас! Забелешка 1.Измијте ја колбата пред употреба.Пополнување На Колбата до не повеќе од 80% од нејзиниот капацитет.