Milisten 3 комплети микрофон монтирање на десктоп микрофон држач за десктоп додатоци микрофон шок -шок -монтажа на микрофон суспензија клип микрофон, држач за монтирањ?
  • Неодамнешно

Milisten 3 комплети микрофон монтирање на десктоп микрофон држач за десктоп додатоци микрофон шок -шок -монтажа на микрофон суспензија клип

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Држач за анти -вибрации на MIC : Филтерот за штит го штити и микрофонот и акумулацијата на плунката Мик штанд со микрофон : Направено од цврсти и материјали со одлична текстура и може да ви служи долго време. додатоци за микрофон. Додатоци за микрофон : Намалете ги вибрациите и бучавата од подот за подобрување на квалитетот на звукот на радиодифузија и снимање. Држач за анти-вибрации на микрофон : Лесен за поправање и прилагодување, може да ви донесе многу погодност. Можете да користите со доверба. Динамична микрофонска монтирање : ?? Тоа е изработено од цврсти и материјали со одлична текстура и може да ви служи долго време. Држач за анти -вибрации на MIC : Филтерот за штит го штити и микрофонот и акумулацијата на плунката. Мик штанд со микрофон : Направено од цврсти и материјали со одлична текстура и може да ви служи долго време. додатоци за микрофон. Додатоци за микрофон : Намалете ги вибрациите и бучавата од подот за подобрување на квалитетот на звукот на радиодифузија и снимање.