Торба за Половината за Поправка на електричар, Издржлива Торба За Алат Монтирана На Половината Од Полиестер, Лесна За Сместување Лесна За Носење Џебна Мултифункци?
  • Неодамнешно

Торба за Половината за Поправка на електричар, Издржлива Торба За Алат Монтирана На Половината Од Полиестер, Лесна За Сместување Лесна За

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Издржлив Материјал : торба за половината На Алатот изработена ОД висококвалитетен ПОЛИЕСТЕР ОД 600Д, цврст и издржлив Лесно За Поправање : електричар поправка на половината торба силен дизајн на работ може цврсто да ги поправи вашите алатки во торбата. Лесно За Сместување : џебната мултифункционална торба за алат за половината има девет ракави, кои можат да соберат девет практични алатки што ви се допаѓаат,без разлика дали станува збор за алатки за риболов или други алатки на отворено. Лесна За Носење : џебна мултифункционална торба за половината лесна и пренослива,лесна за носење и употреба,може да се закачи на половината за лесен пристап до алатките кога е потребно. Одлична Услуга : Ако имате било каков проблем во процесот на купување или користење на производот,ве молиме контактирајте ме преку,јас ќе ви даде задоволителен одговор. Издржлив Материјал : торба за половината На Алатот изработена ОД висококвалитетен ПОЛИЕСТЕР ОД 600Д, цврст и издржлив. Лесно За Поправање : електричар поправка на половината торба силен дизајн на работ може цврсто да ги поправи вашите алатки во торбата. Лесно За Сместување : џебната мултифункционална торба за алат за половината има девет ракави, кои можат да соберат девет практични алатки што ви се допаѓаат,без разлика дали станува збор за алатки за риболов или други алатки на отворено.

Item type:
Electrician Repairing Waist Bag
Material:
polyester
Color:
Black main body, sloping grain black and white edge
Weight:
Approx. 86g 
Product use:
storage
Package List:
1 x Electrician Repairing Waist Bag: