ЕДЦ Торбичка, Мини Клуч Паричник Мала Мултифункционална Торбичка Паричка Чанти Алатка Алатка Опрема Торбичка Оксфорд Ткаенина Црна Тактика Додатоци Торба Отворе?
  • Неодамнешно

ЕДЦ Торбичка, Мини Клуч Паричник Мала Мултифункционална Торбичка Паричка Чанти Алатка Алатка Опрема Торбичка Оксфорд Ткаенина Црна

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Xviii : голем мал држач за промена на торбичката за парички е совршен за толку многу мали предмети што често се губат како што се маска, безжични ушни пупки, жица за податоци, клучеви, монети, храна за кучиња и други мали personal предмети.Опремен со рачно јаже што може да се носи на зглобот или да се закачи на главната торба како торба за додатоци. Торба за клучеви надворешна алатка ЕДЦ маскирна торба за опрема за патници т. fr_ ИЗДРЖЛИВ и ЦВРСТ xv : висококвалитетен материјал од ткаенина од оксфорд, водоотпорен и антикорозивен, силен и издржлив, притоа земајќи ја предвид удобноста, помекото чувство. и висококвалитетниот патент лесно се влече. ЏЕБНИОТ паричник ЕДЦ може да се користи долго време. тактички додаток под-торба паричка чанта. Qleessiasy ЗА НОСЕЊЕ kry : мала тркалезна паричник паричник тежина само околу 31g, тоа е многу лесен. должината е 13см/5.12"", ширината е 8см/3.15"", паричникот за мали промени е совршена големина за носење. Explication exportion : монета чанта промена носителот костум за за секојдневна или патување употреба, како што се пешачење, планинарење, риболов, велосипедизам, експедиција, лов, и така натаму. торбичката за монети со патент е одличен избор за давање подароци.000 кеси, панталони, ремени. тоа е корисна компактна цилиндрична кутија за носење со мека внатрешност отпорна на гребење.Висат јаже прилагодлив, многу удобен и практичен. Висококвалитетен патент, обезбедувајќи непречено отворање и затворање. Xviii : голем мал држач за промена на торбичката за парички е совршен за толку многу мали предмети што често се губат. како што се маска, безжични ушни пупки, жица за податоци, клучеви, монети, храна за кучиња и други мали personal предмети.Опремен со рачно јаже што може да се носи на зглобот или да се закачи на главната торба како торба за додатоци. Торба за клучеви надворешна алатка ЕДЦ маскирна торба за опрема за патници т. fr_ ИЗДРЖЛИВ и ЦВРСТ xv : висококвалитетен материјал од ткаенина од оксфорд, водоотпорен и антикорозивен, силен и издржлив, притоа земајќи ја предвид удобноста, помекото чувство. и висококвалитетниот патент лесно се влече. ЏЕБНИОТ паричник ЕДЦ може да се користи долго време. тактички додаток под-торба паричка чанта. Qleessiasy ЗА НОСЕЊЕ kry : мала тркалезна паричник паричник тежина само околу 31g, тоа е многу лесен.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Change Purse
Material:
Oxford Cloth 
Color:
Black 
Quantity:
1PCS
Weight:
Approx. 31g
Size:
Approx. 13x8cm/5.12x3.15inch
Package List:
1 x Change Purse