Keseoo 10 парчиња свадбени забави кутии кинески стил xi бонбони чоколади кутии со кутии за свадба за свадба бебе туш роденденска забава двоен xi збор празнични кутии кут?
  • Неодамнешно

Keseoo 10 парчиња свадбени забави кутии кинески стил xi бонбони чоколади кутии со кутии за свадба за свадба бебе туш роденденска забава двоен

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Овие мали кутии се одлични за бонбони, накит, мал рачно изработен занает и други забави за забави Направено од врвен материјал, безбеден и издржлив за употреба, може да ви служи долго време. Исклучено за свадба, особено погодна за венчавка во кинески стил. Тие можат да се користат како кутија за пакување за рачно изработени забави, ви овозможуваат гордо да им ги дадете на вашите гости. Овие кутии се погодни за држење бонбони и мали подароци, ви овозможуваат совршен начин да подарите забави за забави. Овие мали кутии се совршени додатоци за свадба, ви овозможуваат елегантно да ги спакувате вашите свадбени забави. Гроздобер во изглед, едноставен по дизајн и практичен во употреба, ви дава пријатно користење на искуство. Овие мали кутии се одлични за бонбони, накит, мал рачно изработен занает и други забави за забави. Направено од врвен материјал, безбеден и издржлив за употреба, може да ви служи долго време. Исклучено за свадба, особено погодна за венчавка во кинески стил.