Шуплива вежба бит облога на јадрото за вежбање, Велдон Шанк, ануларно за метално сечење магнетна вежба бит 1 парчиња
  • Неодамнешно

Шуплива вежба бит облога на јадрото за вежбање, Велдон Шанк, ануларно за метално сечење магнетна вежба бит 1 парчиња

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Сетови за бит од дрво Ануларна секач исто така познат како јадро вежба, магнетната вежба главно се користи за магнетна вежба за вежбање. Производот се користи за обработка на дупката на челична компонента, како што се челична структура, железнички сообраќај, премостување, бродоградба, производство на машини, авијација и вселенско летање. Изведбата на дупчење на дупките на ануларната секач е многу подобра од традиционалната вежба за пресврт со два рабови. Ануларниот секач поседува високо-ефикасно работење на дупчење и карактер за заштеда на трудот. Ако се совпаѓа со. Сетови за бит од дрво. Ануларна секач исто така познат како јадро вежба, магнетната вежба главно се користи за магнетна вежба за вежбање. Производот се користи за обработка на дупката на челична компонента, како што се челична структура, железнички сообраќај, премостување, бродоградба, производство на машини, авијација и вселенско летање. Изведбата на дупчење на дупките на ануларната секач е многу подобра од традиционалната вежба за пресврт со два рабови. Ануларниот секач поседува високо-ефикасно работење на дупчење и карактер за заштеда на трудот. Ако се совпаѓа со. Дрво вежба бит сет на вежбање бит обложување на јадрото на вежба Велдон Шанк Ануларна за метална сечење магнетна вежба бит 1 PCSSpecification : Тип : Основен дупчал Материјал : Голема брзина на челик Помаза : Длабочина за сечење на обложување : 30mmapplication : Користете за сечење на дупки и процес на ануларен жлеб на Различни магнерски вежби и печат, како Алфра, Хуген, ancyанси, Еуробур, БДС, Руконоте : Бојата на артикалот прикажана на фотографии може да се прикаже малку поразлично на вашиот компјутерски монитор, бидејќи набудувачите не се калибрираат исти.

Type:
Core Drill bit
Material:
High Speed Steel
Coating:
TiN Coating
Cutting Depth:
30mm
Application:
Use for hole cutting and process of annular groove on various magneric drills and press ,like Alfra , Hougen , Jancy , Euroboor , BDS , Ruko
Note:
Item color displayed in photos may be showing slightly different on your computer monitor since monitors are not calibrated same.:
Package Including:
1pc HSS core drill bit :