Homoyoyo 3 парчиња Дрвени црни декор држачи стативо држено цврсти организатор антички преклопување вентилатор за држачи за држач за прицврстување кинески кинески wallи?
  • Неодамнешно

Homoyoyo 3 парчиња Дрвени црни декор држачи стативо држено цврсти организатор антички преклопување вентилатор за држачи за држач за

DEN 253.44

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пластика Јапонски штанд за приказ на вентилаторот- Кинеска боја на вентилаторот : Црна. Стенд на екранот на вентилаторот- тркалезно преклопување на вентилаторот изработен од високо квалитетен материјал од дрво, издржлив и практичен за долготрајна употреба. Заграда за вентилаторот на рацете- произведен со врвен материјал од дрво што може да биде на долг рок. Fansубители на свадбени раце- јапонски штанд за приказ на вентилатори, лесен за собирање и расклопување, лесен, удобен за носење. Стенд на вентилаторот од дрво- држач за тркалезно вентилатор Може да биде за складирање или прикажување на вашиот вентилатор за преклопување, што е погодно и практично. Пакетот вклучува 3 карактеристики на држачот на вентилаторот - можете да го поставите дома, дневна соба, спална соба, ресторан, канцеларија за складирање на вентилатори. - Произведен со врвен материјал од дрво што може да биде за долгорочен држач за вентилатор. -Материјал : Решетка за прикажување на вентилаторот за вентилатори од кинески кинески преклопување. - Многу едноставен и привлечен начин за прикажување на вашиот јапонски декор за преклопување anапанди.