AizWeb 200 парчиња пена со две бои математички бројачи за деца на возраст од 3-5 години, матепулативни сет-рамка матепулативни за елементарни, математички игри за градин?
  • Неодамнешно

AizWeb 200 парчиња пена со две бои математички бројачи за деца на возраст од 3-5 години, матепулативни сет-рамка матепулативни за елементарни,

DEN 223.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Манипулативи за математика : Помогнете им на децата да градат вештини за броење со меки, тивки бројачи за пена Овие практични математички бројачи за деца се одлични за сортирање, броење, моделирање, активности за веројатност и решавање на проблеми. Градење математички вештини Напишете и бришење табли : Нашите двострани табли за пишување и бришење го олеснуваат практикувањето на раните математички концепти! На таблите има 120-табела од една страна и бројни линии и десет рамки од друга-така што студентите можат да работат на броење, додавање и одземање, споредување на броеви и повеќе!. Совршени математички манипулативи за 1, 2 -то, 3 одделение : Aiz Web Две бројачи во боја се совршен сет за учење во елементарна училница, градинка или како алатка за настава во вашата програма за учење дома. Нетоксичен Ева материјал : Изработено е од нетоксична, еколошка Ева пена, доволно флексибилна за да не ги повреди децата ситни раце, водата што се перат и не се избришани. Бинго чипови : Тие мерат со дијаметар од еден инч и се црвени од една страна и жолта од друга страна. Совршени кругови за бинго чипови и токени за игри. Манипулативи за математика : Помогнете им на децата да градат вештини за броење со меки, тивки бројачи за пена. Овие практични математички бројачи за деца се одлични за сортирање, броење, моделирање, активности за веројатност и решавање на проблеми. Градење математички вештини Напишете и бришење табли : Нашите двострани табли за пишување и бришење го олеснуваат практикувањето на раните математички концепти! На таблите има 120-табела од една страна и бројни линии и десет рамки од друга-така што студентите можат да работат на броење, додавање и одземање, споредување на броеви и повеќе!.