Аилахло 72 Парчиња Долга Форма На Балерина Притиснете На Ноктите Со Виолетова Длабоко Розова Светло Розова Боја бран со ленти француски Дизајни Лажни Лажни Нокти У?
  • Неодамнешно

Аилахло 72 Парчиња Долга Форма На Балерина Притиснете На Ноктите Со Виолетова Длабоко Розова Светло Розова Боја бран со ленти француски

DEN 191.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пакет : ќе добиете 3 комплети притиснете на ноктите се дизајнирани со долга форма на балерина (секој дизајн има 24 парчиња со 12 различни големини) Доволно количество за различни прсти и елегантен дизајн за да создадете своја уметност за нокти што ве прави попривлечни и шармантни. Висок квалитет : нашиот печат на ноктите е изработен од квалитетен абс материјал кој е нежен за вас, давајќи ви убаво искуство во уметноста на ноктите. Издржлив и не е лесен за гребење, може повторно да се користи за заштита на животната средина. Покажете Ја Вашата Личност : Нашиот елегантен печат на ноктите е одличен за индивидуална употреба или професионален салон и ви овозможува САМОСТОЈНИ нокти во секоја пригода (како што се состанување, вечера, забава, танц, свадба, шопинг и така натаму). Можете исто така да додадете некои украси за уметност на ноктите за да создадете свој стил. Лесно За Ракување : прво треба да ги поднесете и исчистите природните нокти, потоа да изберете лажни нокти со соодветна големина за секој прст и да ја нанесете нашата налепница за лепак за нокти со двострана желе за да притиснете околу 10 секунди за да го завршите маникирот, лесен за употреба и отстранување. Надградба Леплива И Големина : 12 различни големини кои би можеле да одговараат на најголем дел од големината на ноктите. Нашите налепници за лепак за нокти се изработени од висококвалитетен лепак за желе кој е еколошки и добар за деца, девојки, жени, исто така е одлично да останете со вас подолго време за поудобно искуство. Спецификации : Облик : Целосна Покривка – Долга Боја Во Форма На Балерина : 3 Различни Дизајни Како Што Е Прикажана Слика Големина : 12 Различни Големини и 24 парчиња Секој Дизајн Материјал : Висококвалитетни СТОМАЧНИ МУСКУЛИ-Издржлив И Цврст Пакет вклучува : 72 Парчиња Притиснете На Ноктите со 72 Парчиња Двострани Желе Лепак За Нокти Карактеристики : ВИСОКОКВАЛИТЕТНИТЕ СТОМАЧНИ мускули се нежни за вашите нокти.