Баоблазе Тежок Автомобил Со Детали За Столицата Тркалачка Столица За Миење Автомобили Механичка Столица Со Послужавник За Организатор За Перење Автомобили Гараж?
  • Неодамнешно

Баоблазе Тежок Автомобил Со Детали За Столицата Тркалачка Столица За Миење Автомобили Механичка Столица Со Послужавник За Организатор За Перење

DEN 2390.24

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ова е совршено седиште за ролери опремено со лизгачки држачи за складирање подвозје за сите ваши материјали за автоматско чистење Опремен со 4 издржливи тркалца со сопирачка што ви овозможува брзо да се тркалате наоколу или на патеката. Вградената фиока за држач за складирање може да собере крпи од микрофибер, шишиња со спреј, топови од пена, средства за чистење и алатка за поправка под седиштето и лази, погодни за пристап. Ова ролери е подобро да се справи со премази, заптивки, брзо детали, полирање, чистење на тркала, чистење на гума за гуми, реставрација, други работни места. Одлично за поправка и перење автомобили дома, работилница и гаража за автомобили. Опис : - ова е совршено седиште за ролери опремено со лизгачки држачи за складирање подвозје за сите ваши материјали за автоматско чистење. - Опремен со 4 издржливи тркалца со сопирачка што ви овозможува брзо да се тркалате наоколу или на патеката. - Вградената фиока за држач за складирање може да собере крпи од микрофибер, шишиња со спреј, топови од пена, средства за чистење и алатка за поправка под седиштето и лази, погодни за пристап.

- Material:
and Steel
Size Chart:
approx. 57.7x36cm/22.72x14.17inch:
Package Includes:
1 Piece Car Roller Seat:
We have many years of experience in selling merchandise online, we are focus on providing best product and service to customers.: