ПАРИЈАТ РАКОТВОРБИ СУНЃЕР Ракавици За МИЕЊЕ Садови За Кујна, Силиконски Ракавици Гумени Ракавици За Чистење За Повеќекратна Употреба, Силиконска Ракавица За Чист?
  • Неодамнешно

ПАРИЈАТ РАКОТВОРБИ СУНЃЕР Ракавици За МИЕЊЕ Садови За Кујна, Силиконски Ракавици Гумени Ракавици За Чистење За Повеќекратна Употреба,

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Повлечете го затворањето Повеќенаменски апликации : Обновливите гумени сунѓерски ракавици за перење можат да бидат водоотпорни и отпорни на масло. Совршен за чистење кујна, облека, перење, бања ,чистење во домаќинството, автомобил, садови, овошје итн. Брзо природно сушење, без деформација, ракавиците за Миење Садови се исто така безбедни за миење садови. Одговара На Повеќето Луѓе : Силиконските Ракавици за Миење Садови го прилагодуваат designономскиот дизајн, постојат нелизгачки ленти на ракавиците за перење. Тој е универзален погоден за различни големини на раце. Ракавици за чистење на заштита од топлина : силиконски ракавици за чистење во кујната можат да издржат температури до 320 ° F. ГОЛЕМИНА : должина : 12 инчи, Ширина : 6, Висина : 0,2 Тежина : 149 грама. Овие уникатни гумени ракавици се направени со вградени силиконски сунѓери токму на дланките и прстите на ракавиците.