500 парчиња лажни вентилатори за трепки на хартија држач за хартија со двојно лепило лента за брза лента за вентилатор Направете лента за вентилатор за волуменски а?
  • Неодамнешно

500 парчиња лажни вентилатори за трепки на хартија држач за хартија со двојно лепило лента за брза лента за вентилатор Направете

DEN 99.04

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Производите вклучуваат : 500 парчиња Брза лента за вентилатор Направете лента за вентилатор за проширување на јачината на звукот Доволно количество за ваша употреба Карактеристики на производот : Лесни и удобни. Може да ја подобри брзината на правење екстензии на трепките, заштеда на време и може да ви помогне да бидете поефикасни. Практични алатки : Брза лента за вентилатор се применува за апликации за продолжување на трепките на вентилаторот за волумен и брзо правење вентилатори. Заштедете многу време при мапирање на трепките и зголемете ја употребата на брзина на трескање. Лесно за носење : Кога имате деловно патување, планови за празници и персоналот на салонот на лице место, пакетот е доволно мал за да ги стави во торбата и куферот. Широки апликации : Брзите ленти за вентилатори се за еднократна употреба, чисти, ефективни, преносни, лесни, не е само погодно за нашата лична дневна употреба, туку може да се примени и удобно за салон за убавина, училиште за козметологија или индивидуално студио за камшик, уметник за шминка. Производите вклучуваат : 500 парчиња Брза лента за вентилатор Направете лента за вентилатор за проширување на јачината на звукот Доволно количество за ваша употреба. Карактеристики на производот : Лесни и удобни. Може да ја подобри брзината на правење екстензии на трепките, заштеда на време и може да ви помогне да бидете поефикасни. Практични алатки : Брза лента за вентилатор се применува за апликации за продолжување на трепките на вентилаторот за волумен и брзо правење вентилатори. Заштедете многу време при мапирање на трепките и зголемете ја употребата на брзина на трескање. Лесно за носење : Кога имате деловно патување, планови за празници и персоналот на салонот на лице место, пакетот е доволно мал за да ги стави во торбата и куферот.