ПЖЈ-Навлажнувачи За Ладна Магла,Навлажнувачи Без БПА Од 350 МЛ За Спална Соба, Навлажнувачи За Расадници,Автоматско Исклучување, Работа за 20 часот, Овлажнител За Воз?
  • Неодамнешно

ПЖЈ-Навлажнувачи За Ладна Магла,Навлажнувачи Без БПА Од 350 МЛ За Спална Соба, Навлажнувачи За Расадници,Автоматско Исклучување,

DEN 1349.12

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

МОЌЕН ОВЛАЖНИТЕЛ : овлажнител е направен од висококвалитетни материјали Маглата НА овлажнител ОД 350 МЛ може длабоко да ја навлажнува и навлажнува кожата. Лесен за носење. Идеален за пространи соби. УЛТРА-ТИВОК НОЌЕН РЕЖИМ НА МИРУВАЊЕ : тивко навлажнување (дури и ако го ставите на ноќната маса, нема да се чувствувате бучно). Деликатниот спреј, индикаторското светло е меко и не е блескаво, нека заспиете мирно цела ноќ. АВТОМАТСКО ИСКЛУЧУВАЊЕ БЕЗ ВОДА : овлажнител автоматски ќе се исклучи кога водата ќе истече. Нема потреба да се грижите дали ќе го оштетите самиот уред или ќе предизвикате опасност за корисникот. Идеален начин за додавање влажност и удобен воздух во малите спални соби, хотелски соби, десктоп компјутери, па дури и канцеларии. ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА : Кажете збогум на традиционалниот начин на додавање вода, отворете го капакот и додадете вода директно на врвот. Независниот дизајн на резервоарот за вода го прави додавањето вода и чистење поудобно. Навлажнете ја целата куќа на постојана температура и време. СОВРШЕН ПОДАРОК : стилски и практичен дизајн, лесен. Идеален подарок за семејството, пријателите, љубовниците и колегите.

Product name:
Humidifier
Rated capacity:
350ML
Rated power:
1.5-2W
Input:
DC5V/800mAh
Humidification area:
about 8 square meters
Use time:
about 2 hours
Material:
ABS+PC
Spray volume:
50ML/H
Product size:
118.25*118.25*168.5MM
The package includes:
★1 *Humidifier:
note:
★This product is plug-in use:
★Due to the differences between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee that the style is the same as shown in the picture.:
★Because manual measurement and measurement methods are different, please allow a deviation of 1-3cm. Thank you! :