Филм Крик Тема Хорор Валкана Облека Перење Попречуваат Издржливи Водоотпорни Полиестерски Перални Корпи Со Рачка Кружна Корпа За Складирање Што Може Да Се Прекло?
  • Неодамнешно

Филм Крик Тема Хорор Валкана Облека Перење Попречуваат Издржливи Водоотпорни Полиестерски Перални Корпи Со Рачка Кружна Корпа

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Опис На Материјалот : Изработен Од Силна, Отпорна На Абење И Водоотпорна Оксфордска Ткаенина, Која Може Подобро Да Ја Заштити И Складира Вашата Облека Обликот Е Едноставен И Лесен. Тркалезна Корпа За Складирање Ќе Застане И Ќе Остане Исправена Сама По Себе Без Инсталација. С Големина 16,5 Х 13,8 Инчи (42 Х 34 См), М Големина 19,6 Х 15,7 Инчи (50 Х 40 См), Постојат Две Големини За Да Изберете, Мала Големина Може Да Се Даде На Деца,Голема Големина За Возрасни, Се Препорачува За Возрасни И Деца Одделно. Склопувачка корпа за складирање изработена од 100% полиестер+ водоотпорна јп облога. Нашата сопствена торба за перење има посилни и меки рачки што го прават погодно за движење и носење. Склопувачката и густа ткаенина ќе го олесни складирањето и одржувањето на формата долго време. Време На Пристигнување На Производот : Проценето 7-15 Работни Дена.Бидејќи Стоката Потребни Се 3 Дена За Да Се Подготви За Испорака.Можете Исто Така Да Изберете Забрзана Испорака,Времето На Испорака Е 5-8 Работни Дена. Корпи За Перење Водоотпорна Ткаенина Од Оксфорд : Силна И Издржлива, Може Добро Да Стои, Водоотпорна, Може Да Ја Одржува Внатрешноста Чиста И Сува, Силна И Нема Да Ја Пробие Вашата Облека Или Какви Било Други Предмети Поставени Внатре. Тие Изгледаат Издржливи Можете Да Ги Носите Насекаде Со Вас И Тие Можат Да Се Преклопат. Со Нашата Корпа За Складирање На Алишта, Ќе Имате Фиксно Место За Уредно И Уредно Чување На Работите. Одржувајте Го Вашето Семејство И Простор За Живеење Уреден И Ефикасен, Удобен И Опуштен.Слатки Корпи За Перење Со Многу Простор.