lovediyxihe Кутија За Складирање Храна Контејнер За Складирање Ориз И Запечатена Кофа Со Ориз Кујна-Кутија За Складирање Ориз За Домаќинство Кутија За Складирање Конте?
  • Неодамнешно

lovediyxihe Кутија За Складирање Храна Контејнер За Складирање Ориз И Запечатена Кофа Со Ориз Кујна-Кутија За Складирање Ориз За Домаќинство

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Помогнете Да Ја Организирате Вашата Кујна И Оставата, Чајната Кујна : Замислете будење секое утро и одење во кујната да се направи некои појадок, најде се што е уредно организирана Материјал : пп материјал, еколошки, добро запечатување и, дебел и издржлив. Дизајн на рачка : дизајн на рачка погодна за корисниците, удобна рака, практично притискање и влечење, убава и практична. Дизајн на лизгач : дизајн на капакот на слајдот, употребата не зафаќа простор, лесен за земање ориз, практичен дизајн. Голем капацитет : 10кг/ 15кг две опции, можат да складираат ориз/тестенини/грав/закуски, итн., многу практично. Идеален за чување суви производи во оставата, чајната кујна како што се житарки, брашно, шеќер, кафе, ориз, жито, грав, ореви, закуски, храна за домашни миленици, материјали за печење и повеќе можете да чувате цели зрна или друга храна за да го обезбедите вкусот на храната! Информации за производот : Име : Кутија За Складирање Кујнски Зрна Големина : 39 (Л)*22,7 (Ш)*22/29, 5 (Ч)материјал : Ппцолор : бежокација : дневна соба кујна балкон спална соба бања забелешка : Дозволете мерење на разликата од 1 - 2 см поради рачно мерење бојата на објектот може да биде малку поинаква од сликата поради разликата во компјутерскиот монитор.