Согудио Контејнер За Складирање Храна Контејнер За Складирање Ориз кофа 15кг Кујна Густа Прашина Запечатена Кутија За Складирање Ориз Кутија За Складирање Ориз Ку?
  • Неодамнешно

Согудио Контејнер За Складирање Храна Контејнер За Складирање Ориз кофа 15кг Кујна Густа Прашина Запечатена Кутија За Складирање Ориз Кутија За

DEN 2682.40

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Помогнете Да Ја Организирате Вашата Кујна И Оставата, Чајната Кујна : Замислете будење секое утро и одење во кујната да се направи некои појадок, најде се што е уредно организирана Големина : 15кг : 22*36*36. (Должина*ширина*висина) (15 кг). Материјал : храна одделение пп материјал. Отворете го дизајнот на рачниот жлеб, прекинувачот е поудобен и лесен за употреба. Идеален за чување суви производи во оставата, чајната кујна како што се житарки, брашно, шеќер, кафе, ориз, жито, грав, ореви, закуски, храна за домашни миленици, материјали за печење и повеќе можете да чувате цели зрна или друга храна за да го обезбедите вкусот на храната! Опис на производот : име На Производ : контејнер за складирање жито : пластика капацитет : 15 кгбојка : Белиуси : Чувајте ориз,брашно, грав,сушено овошје,бонбони, житарици, чај и други работи за повеќе информации, видете ги упатствата за инсталација.[Количина на пакување] € 1[ Забелешка] : овој производ продава само контејнери за складирање жито и не содржи слики од други производи.