Исчистете Пластични Кутии За Складирање Што Се Преклопуваат со капак голема, Натрупана корпа За Контејнери за Складирање Со Отстранливи 7 Решетки Разделувачи За к?
  • Неодамнешно

Исчистете Пластични Кутии За Складирање Што Се Преклопуваат со капак голема, Натрупана корпа За Контејнери за Складирање Со Отстранливи

DEN 1161.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Голем Капацитет За Складирање Q : кога се расплетува, со димензии 15,75"D x 9,84" W x 7,87 " H инчи (Lx Wx H), капацитет од 20 литри Може да се преклопи на 15,75 x 9,84 x 1,97 инчи (Lx Wx H) кога не се користи. Лесно за сортирање, како облека, играчки итн. ®Широко Користен Многу погоден За чување Тенки фармерки, панталони, шорцеви, долна облека, чорапи, шалови, хеланки, здолништа, Маици или облека за бебиња други предмети. Постојат повеќе прегради за сортирање и организирање на вашите работи,погодни за складирање во фиоки, маси за облекување, дното на креветот, гардероби итн. Организаторот ви помага да ја вратите контролата врз вашиот плакар, да го одржувате просторот за живеење организиран. `+НОВ ОРГАНИЗАТОР ИНОВАЦИИ q : разделувачи организатор за облека е одличен концепт за организатори на плакарот и складирање, 1 облека 1 мрежа, удобен и уреден, овој организатор за складирање облека може да помогне во организирањето на вашиот плакар, тоа е совршен организатор на панталони за плакарот. Видлив оддел организирајте, лесно за наоѓање, подигнете и ставете ја облеката, заштедете време и простор. Организаторите на плакарот и кантите за складирање се одличен избор за организација на облека. ●Дизајн На Шини За лизгање● : шините за лизгање на дното на кутијата за организатор на плакарот се погодни, така што лесно можете да изберете ставка дури и таа е во најскриената.