Играчка Играчка Сквиз Играчки Музичка Играчка Деца Едукативни Играчки Играчки Монтесори Рано Едукативни Чекан И Штипка Играчка Дрвени Чекан Играчка Тепање Играњ?
  • Неодамнешно

Играчка Играчка Сквиз Играчки Музичка Играчка Деца Едукативни Играчки Играчки Монтесори Рано Едукативни Чекан И Штипка Играчка

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

синтетички материјал МОНТЕСОРИ ИГРАЧКА ЗА РАН РАЗВОЈ бебе ударни инструмент,. Тоа може да биде како интерактивна играчка за активности родител-дете за придружба на децата. ДРВЕНИ МУЗИЧКИ ЧЕКАН ИГРАЧКА тоа може да биде како интерактивна играчка за активности родител-дете за придружба на децата. ЧЕКАН ЗА ИГРАЧКИ и ШТИПКИ Едноставен дизајн на изглед, оставете ги вашите деца да се заљубат во играњето со овој комплет играчки. ФУНТА И ДОПРЕТЕ КЛУПА Добра играчка за развој на интелигенција и помагање на децата да растат среќно. ДРВЕНА КЛУПА за УДИРАЊЕ Едноставната форма е попривлечна за вниманието на бебето. Светлите бои лесно го привлекуваат вниманието на вашето бебе. синтетички материјал. МОНТЕСОРИ ИГРАЧКА ЗА РАН РАЗВОЈ бебе ударни инструмент,. Тоа може да биде како интерактивна играчка за активности родител-дете за придружба на децата. ДРВЕНИ МУЗИЧКИ ЧЕКАН ИГРАЧКА тоа може да биде како интерактивна играчка за активности родител-дете за придружба на децата. ЧЕКАН ЗА ИГРАЧКИ и ШТИПКИ Едноставен дизајн на изглед, оставете ги вашите деца да се заљубат во играњето со овој комплет играчки. ФУНТА И ДОПРЕТЕ КЛУПА Добра играчка за развој на интелигенција и помагање на децата да растат среќно. ДРВЕНА КЛУПА за УДИРАЊЕ Едноставната форма е попривлечна за вниманието на бебето. Светлите бои лесно го привлекуваат вниманието на вашето бебе. Пакетот Вклучува 1 x база на удирање 6 x блокови 1 x Карактеристики На чекан-Материјал : Дрвена Дрвена Клупа За Чекан-Големина : Околу 17, 50 X10, 00 X7, 00cm/6, 88 X3, 93 X2 Интерактивна Играчка. - Боја : како што е прикажано дрвена едукативна играчка - не само за забава, туку и за постигнување на ефектот на раното образование Удар Играчка.