ДОИТОЛ Мартини Очила Мартини Очила Вампир Вино со: 4 парчиња Коктел Очила Чаши За Декантер Чаши Со Вграден Вампир Пехар Вино Аератор Мартини за Вино 300мл Чаша за Печ?
  • Неодамнешно

ДОИТОЛ Мартини Очила Мартини Очила Вампир Вино со: 4 парчиња Коктел Очила Чаши За Декантер Чаши Со Вграден Вампир Пехар Вино Аератор Мартини за

DEN 371.52

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?Производот може да биде делува како добра декорација на вашата партија, која може фестивал и смешна атмосфера на еден начин ?Изработен од стаклен материјал, изгледот е мазен и нежен. Уникатен дизајн на изглед, креативен и роман. ?Дизајниран со слама од цевки, удобен за пиење пијалоци и вино. Производот е издржлив за употреба. ?Споделете со вашите пријатели и семејство како прекрасен подарок за загревање на куќата, што ги прави да се чувствуваат среќни долго време. ?Погоден за различни прилики, може да се користи за пијалоци, кафе, шампањ, коктели и за други контејнерски цели. ?Производот може да биде делува како добра декорација на вашата партија, која може фестивал и смешна атмосфера на еден начин. ?Изработен од стаклен материјал, изгледот е мазен и нежен. Уникатен дизајн на изглед, креативен и роман. ?Дизајниран со слама од цевки, удобен за пиење пијалоци и вино. Производот е издржлив за употреба.